VÅRA TRAINEER

Våra traineer är handplockade kandidater  från vårt talangnätverk och har studerat på ledande högskolor och universitet. En trainee formar du till att passa er kultur och ert arbetssätt och ger insyn i olika delar av organisation. Dessa individer kommer senare ha en bred förståelse för organisationen, ha lätt att skapa innovation och samarbeten mellan enheter med ett bra nätverk på plats inom er organisation. Ni får lättare att attrahera talanger genom att anställa flera på en gång där de som grupp får en stark gemenskap under traineeprogrammet.

OM PROGRAMMET

Vi har ett brett utbud av Trainees som är handplockade ur vårt talangnätverk på över 15 000 kandidater. Vårt utbud av trainees består av allt ifrån ingenjörer, IT, LifeScience och ekonomi. Programmet anpassas både efter era behov samt vilken typ av trainees ni behöver. Ni kommer med en kravspec och vi levererar kandidater.

Varför ska ni vända er till oss för traineer?
Genom att hyra trainees minimerar vi era risker och står för administration, nätverkande, utveckling, coachning tillsammans med experter inom rätt områden. Vi erbjuder en trygghet genom vår gedigna erfarenhet av talangmarkanden och de behoven de har när de ska ut i arbetslivet.

”Ett gyllene tillfälle att både få möjlighet att prata lite djupare med framtidens kompetens och höra vad de anser vara mest attraktivt hos en potentiell arbetsgivare och samtidigt få berätta om hur kul det är att jobba hos oss!”

Malin Sandell, Svenska Spel, Employer Branding ansvarig

”Att bjuda in så många kandidater och ordna ett liknande event skulle kräva mycket resurser. Vi sparade mycket tid på att använda Student Node.”

Love Sahlin, WTMG, Founder & CEO

”En superchans att på plats få tala med många intresserade och potentiella studenter. En plattform för många spännande kontakter. Mycket energi och engagemang!”

Marie de Laval, Paxton Executive, Medgrundare

”Kandidaterna på eventet hade väldigt intressanta utbildningar och formen kändes fräsch och unik, det var ett bra sätt för oss att sticka ut på.”

Mattias Oldenburg, Bisnode, CTO

”Eventet med Student Node gav oss möjlighet att få en personlig kontakt med IT-studenter under avslappnade former och en chans att nå ut till studenter som vi annars inte hade nått. Sammantaget var det ett lyckat event som har lett till givande möten och fortsatta steg i vår rekryteringsprocess.”

Cecilia Kallerström, Cinnober, HR Business Partner

”Det var verkligen kvalitét på personerna som kom, många av dem skulle vara intressanta för oss i en rekryteringsprocess till vårt Trainee-program.”

Bengt Sareyko, Software Innovation, före detta VD
Erik Sturesson
Erik SturessonMedgrundare
Henrik Dahlin
Henrik DahlinRelationship Manager
Natasha Bank
Natasha BankQRIOS Talent, part of Student Node