VISA VILKA NI ÄR

Anpassade evenemang där ni bjuder in kandidater till ert kontor är ett bra sätt att sticka ut på. Samtidigt får ni lättare att visa upp er kultur, era lokaler och era kollegor. Att ordna en träff där flera av era egna medarbetare samtidigt är med brukar skapa attraktionskraft och en både bra och genuin bild av vilka ni är och vad ni står för. Vill du bjuda in utvalda talanger till en kväll hos er? Då hjälper vi er!

Läs mer

STICK UT UR MÄNGDEN

Presentera er som ett attraktivt jämfört med andra arbetsgivare. Vi hjälper dig med förslag för att skapa ett bra upplägg som passar er målgrupp och får er att sticka ut bland andra företag.

Läs mer
Event med Student Node

Medverkande företag på våra event

”Ett gyllene tillfälle att både få möjlighet att prata lite djupare med framtidens kompetens och höra vad de anser vara mest attraktivt hos en potentiell arbetsgivare och samtidigt få berätta om hur kul det är att jobba hos oss!”

Malin Sandell, Svenska Spel, Employer Branding ansvarig

”Att bjuda in så många kandidater och ordna ett liknande event skulle kräva mycket resurser. Vi sparade mycket tid på att använda Student Node.”

Love Sahlin, WTMG, Founder & CEO

”En superchans att på plats få tala med många intresserade och potentiella studenter. En plattform för många spännande kontakter. Mycket energi och engagemang!”

Marie de Laval, Paxton Executive, Medgrundare

”Kandidaterna på eventet hade väldigt intressanta utbildningar och formen kändes fräsch och unik, det var ett bra sätt för oss att sticka ut på.”

Mattias Oldenburg, Bisnode, CTO

”Eventet med Student Node gav oss möjlighet att få en personlig kontakt med IT-studenter under avslappnade former och en chans att nå ut till studenter som vi annars inte hade nått. Sammantaget var det ett lyckat event som har lett till givande möten och fortsatta steg i vår rekryteringsprocess.”

Cecilia Kallerström, Cinnober, HR Business Partner

”Det var verkligen kvalitét på personerna som kom, många av dem skulle vara intressanta för oss i en rekryteringsprocess till vårt Trainee-program.”

Bengt Sareyko, Software Innovation, före detta VD

Kontakta oss

Erik Sturesson
Erik SturessonMedgrundare
Henrik Dahlin
Henrik DahlinRelationship Manager