Student Node

Student Node AB grundades år 2015.

Statistik

Företag gör i genomsnitt 1-2 rekryteringar per matchningsevent hos oss.

Grundarna

Bolaget grundades av Erik Sturesson och David Schofield.

Om Student Node AB

Vi har sedan början arbetat med målsättningen att skapa forum där personer med samma professionella eller akademiska bakgrund får mötas. Idag har vi stora sociala event med 600 besökare per år på minnesvärda platser så som en båt i Stockholms skärgård eller vår villa med anor och koppling till akademin i början på sekelskiftet. Genom våra tekniska lösningar som vi levererar och underhåller åt våra sammarbetspartners får vi varje år 2000 studenter som registrerar sig som vi kan introducera till arbetsgivare som passar just dem.

Pressmaterial

Till höger kan du ladda ner hela vår ZIP-fil med loggor i olika format och för olika typer av bakgrunder som loggorna ska användas på. Du ser även en länk till bilder på grundarna till höger som du kan använda utan att redigera i dem.

Pressmeddelanden

Extern media och externa länkar syns med orange färg | interna pressmeddelanden syns med blå färg

Logga som visar att Poolia och Student Node har gått ihop

”Poolia köper in i sig i studenteventföretaget Student Node”

2019-03-29 kl.15.00

Poolia har idag förvärvat 51% av Student Node AB… …vi vet att vår kännedom är hög bland de som är födda på 80-talet och tidigare, men vi behöver stärka vårt varumärke bland yngre.

Läs hos Poolia.se
Fler tech events

Student Node skapar fler tech event

2017-09-28 kl.08.30

Student Node har gjort upp till 1,5 event/vecka där arbetsgivare fått träffa relevanta studenter. Det senaste året har bolaget gjort fler tech events och står bland annat bakom Tech Boat och Tech Meet där arbetsgivare får hitta och rekrytera IT-studenter.

Läs mer
Ladda ner tryckt version

”Invarderar Stockholms Startupscen”

2017-03-20 kl.14.00

Student Node har blivit utvalda till Startup Swedens första boot camp dit Stockholms hetaste digitala startup söker sig enligt hemsidan.

Läs från BREAKIT
Läs mer
Erik och David på Student Node är glada över att ha blivit årets partner till Systemvetardagen.

Årets partner till Systemvetardagen

2017-03-20 kl.13.55

Student Node blev utvald till årets partner till Systemvetardagen 8 mars 2017 som är till för studenter och organisationer inom IT-branschen och anordnas varje år av Stockholms Universitets studentkår DISK.

Läs mer
Ladda ner tryckt version
Bild på advisory board

Advisory Board till Student Node

2016-11-04 kl.08.05

Student Node har nu tillsatt en advisory board bestående av sex tunga profiler med erfarenhet inom bland annat HR-världen, utbildningsväsendet och expansionsfasen för växande företag.

Läs mer
Ladda ner tryckt version

VD-Tidningen skriver om Student Node AB

2016-01-31 kl.08.30

Bjud in till smartare rekrytering. ”Företaget har stora behov av att rekrytera färsk kompetens. Studenten har kompetensen, men inte alltid de rätta kontakterna. Ett studentnätverk ger båda parter en chans att träffas och står för urvalet så att träffsäkerheten ökar”.

Läs mer
Event med Student Node

Student Node revolutionerar arbetsmarknaden

2016-01-14 kl.08.25

Student Node arbetar för att talanger ska få träffa relevanta arbetsgivare redan under studietiden. StudentNode.com lanserades i april 2015 och under höstterminen förra året ordnades 17 event med arbetsgivare…

Läs mer
Ladda ner tryckt version

SU: Ny plattform ska minska klivet från studentliv till arbetsliv

2015-04-17 kl.07.00

Under tiden David Schofield och Erik Sturesson studerade tillsammans vid Stockholms universitet konstaterade de att det var svårt för studenter att få kontakt med och bygga en relation till arbetslivet….

Läs mer

Metro: ”Digital väg till jobb

2014-11-10

Efter år av pluggande blir klivet ut på arbetsmarknaden ett bryskt uppvaknande för många studenter. Det vill Erik Sturesson och David Schofield råda bot på.

Läs mer

allastudier.se: De får arbetsgivare att träffa studenter

2014-07-24

Att komma ut på arbetsmarknaden efter att i flera år ha pluggat teorier på universitet eller högskola kan vara ett bryskt uppvaknande för många. Det vill Erik Sturesson och David Schofield ändra på.

Läs mer

STAF: Student Node bygger ny social media för arbetsgivare och studenter

2014-06-25

Student Node bygger ny social media för arbetsgivare och studenter.

Läs mer

Student Node på starta eget-dagen med Prins Daniels Fellowship

2014-08-25

Innovationskontoret vid Stockholms universitet arrangerar 25 september en Starta eget-dag med insopiration för dig som har en affärsidé eller funderar på att starta eget företag.

Läs mer