Boka plats på våra tech events!

Hur ska du göra idag för att attrahera talanger? Jo, du behöver vara unik, få en personlig kontakt och få dagens generation att vilja jobba hos er. Det är exakt vad du får ut av våra event. Se bilder nedan, läs vår broschyr och boka din plats!
Preliminärboka plats

Så fungerar det!

Läs mer om hur ni kan bygga ert arbetsgivarvarumärke, träffa talanger och nå ut genom bruset. Välj mellan att testa ett event och att bli partner för att jobba långsiktigt med att konkret och personligt attrahera rätt kompetens.

Preliminärboka plats

Våra event

Event Datum & tid Platser kvar
Tech Leaders Boat 2023 (VIP-mingel) 2023-09-06 kl.17.00 – 20.00 VIP-event – Anmäl dig här!

Nedräkning till kommande event

Nätverka
TECH LEADERS BOAT
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Preliminärboka plats

”Ett gyllene tillfälle att både få möjlighet att prata lite djupare med framtidens kompetens och höra vad de anser vara mest attraktivt hos en potentiell arbetsgivare och samtidigt få berätta om hur kul det är att jobba hos oss!”

Malin Sandell, Svenska Spel, Employer Branding ansvarig

”Att bjuda in så många kandidater och ordna ett liknande event skulle kräva mycket resurser. Vi sparade mycket tid på att använda Student Node.”

Love Sahlin, WTMG, Founder & CEO

”En superchans att på plats få tala med många intresserade och potentiella studenter. En plattform för många spännande kontakter. Mycket energi och engagemang!”

Marie de Laval, Paxton Executive, Medgrundare

”Kandidaterna på eventet hade väldigt intressanta utbildningar och formen kändes fräsch och unik, det var ett bra sätt för oss att sticka ut på.”

Mattias Oldenburg, Bisnode, CTO

”Eventet med Student Node gav oss möjlighet att få en personlig kontakt med IT-studenter under avslappnade former och en chans att nå ut till studenter som vi annars inte hade nått. Sammantaget var det ett lyckat event som har lett till givande möten och fortsatta steg i vår rekryteringsprocess.”

Cecilia Kallerström, Cinnober, HR Business Partner

”Det var verkligen kvalitét på personerna som kom, många av dem skulle vara intressanta för oss i en rekryteringsprocess till vårt Trainee-program.”

Bengt Sareyko, Software Innovation, före detta VD

Medverkande företag på våra event

Kan vi hjälpa dig med något mer?

Övriga tjänster