HITTA RÄTT KOMPETENS!

Vi hjälper dig hitta rätt kompetens. Som en del i PION Group sitter vi internt med Poolia och QRIOS som i respektive område sköter hela eller delar av de processer du behöver hjälp med. Till hjälp har de hela vår talangdatabas med över 15 000 kandidater i. Om du behöver hitta personal så erbjuder vi både bredden och spetskompetensen som krävs för att kunna leverera utefter behoven ni har.

REKRYTERING & KONSULTER

Vi erbjuder högklassiga rekryteringstjänster och konsultlösningar, skräddarsydda för just din verksamhet. Vi erbjuder helhetslösningen där vi även agerar rådgivare i vilken av våra tjänster som passar just ert bolag. Vi har lång erfarenhet av att leverera kandidater och konsulter till en stor bredd av branscher.

”Ett gyllene tillfälle att både få möjlighet att prata lite djupare med framtidens kompetens och höra vad de anser vara mest attraktivt hos en potentiell arbetsgivare och samtidigt få berätta om hur kul det är att jobba hos oss!”

Malin Sandell, Svenska Spel, Employer Branding ansvarig

”Att bjuda in så många kandidater och ordna ett liknande event skulle kräva mycket resurser. Vi sparade mycket tid på att använda Student Node.”

Love Sahlin, WTMG, Founder & CEO

”En superchans att på plats få tala med många intresserade och potentiella studenter. En plattform för många spännande kontakter. Mycket energi och engagemang!”

Marie de Laval, Paxton Executive, Medgrundare

”Kandidaterna på eventet hade väldigt intressanta utbildningar och formen kändes fräsch och unik, det var ett bra sätt för oss att sticka ut på.”

Mattias Oldenburg, Bisnode, CTO

”Eventet med Student Node gav oss möjlighet att få en personlig kontakt med IT-studenter under avslappnade former och en chans att nå ut till studenter som vi annars inte hade nått. Sammantaget var det ett lyckat event som har lett till givande möten och fortsatta steg i vår rekryteringsprocess.”

Cecilia Kallerström, Cinnober, HR Business Partner

”Det var verkligen kvalitét på personerna som kom, många av dem skulle vara intressanta för oss i en rekryteringsprocess till vårt Trainee-program.”

Bengt Sareyko, Software Innovation, före detta VD

Kontakta oss

Erik Sturesson
Erik SturessonMedgrundare
Henrik Dahlin
Henrik DahlinRelationship Manager