Morgondagens specialister och chefer

Hur vill du säkra er kompetensförsörjning? Välj sättet som passar er!

Trainee

Attrahera framtidens kandidater

Läs mer om vårt traineeupplägg

Läs mer om vårt traineeupplägg

Rekrytering & konsulter

Hitta rätt kompetens!

Rekrytering & konsulter

Läs mer om du får rätt individer genom oss!

Evenemang

Ordna en rekryteringskväll med utvalda kandidater

Evenemang

Läs mer om vi ordnar anpassade evenemang där ni kan visa vilka ni är och få direktkontakt med relevanta kandidater.

Tech events

Attrahera, träffa och rekrytera IT-talanger på Tech Boat och Tech Tower

Tech events

Läs mer om Tech Boat och Tech Tower!

TRAINEEPROGRAM

Vi har ett brett utbud av Trainees som är handplockade ur vårt talangnätverk på över 15 000 kandidater. Vårt utbud av trainees består av allt ifrån ingenjörer, IT, LifeScience och ekonomi. Programmet anpassas både efter era behov samt vilken typ av trainees ni behöver. Ni kommer med en kravspec och vi levererar kandidater.

Läs mer

KONSULTER & REKRYTERING

Behöver du personal nu? Som en del av PION-group med främst Poolia och QRIOS som vi också sitter tillsammans med och ofta kallas för Poolias och QRIOS talangnätverk, har vi experthjälp för dig som söker konsulter eller hjälp med delar eller hela rekryteringsprocessen. Självklart gällande alla våra talanger och young professionals, men även för mer seniora rekryteringar. Vi hjälper dig hitta rätt!

Läs mer

ANPASSADE EVENEMANG

Behöver du attrahera talanger genom att ordna en rekryteringskväll, afterwork eller frukost? Genom att låta kandidaterna upptäcka era lokaler och er kontor blir det lättare att attrahera få dem att ta era erbjudanden.

Läs mer
Event med Student Node
Bild från Student Nodes event Tech Fleet

TECH BOAT & TECH TOWER

Student Nodes flaggskepp TECH BOAT,  TECH FLEET, TECH CASTLE och TECH TOWER är evenemang som många IT-talanger och ingenjörer känner till vårt bolag från. Ni träffar över hundra ingenjörer och IT-talanger för en kväll där ni kan få möjlighet att vara en av de attraktiva arbetsgivarna. Vi gör ett urval på de studenter som ansöker om att få en plats. TECH BOAT och TECH FLEET är en riktigt kvällskryssning på en båt, eller vår flotta med IT-talanger och ingenjörer, när vi behöver två båtar!

Läs mer

”Ett gyllene tillfälle att både få möjlighet att prata lite djupare med framtidens kompetens och höra vad de anser vara mest attraktivt hos en potentiell arbetsgivare och samtidigt få berätta om hur kul det är att jobba hos oss!”

Malin Sandell, Svenska Spel, Employer Branding ansvarig

”Att bjuda in så många kandidater och ordna ett liknande event skulle kräva mycket resurser. Vi sparade mycket tid på att använda Student Node.”

Love Sahlin, WTMG, Founder & CEO

”En superchans att på plats få tala med många intresserade och potentiella studenter. En plattform för många spännande kontakter. Mycket energi och engagemang!”

Marie de Laval, Paxton Executive, Medgrundare

”Kandidaterna på eventet hade väldigt intressanta utbildningar och formen kändes fräsch och unik, det var ett bra sätt för oss att sticka ut på.”

Mattias Oldenburg, Bisnode, CTO

”Eventet med Student Node gav oss möjlighet att få en personlig kontakt med IT-studenter under avslappnade former och en chans att nå ut till studenter som vi annars inte hade nått. Sammantaget var det ett lyckat event som har lett till givande möten och fortsatta steg i vår rekryteringsprocess.”

Cecilia Kallerström, Cinnober, HR Business Partner

”Det var verkligen kvalitét på personerna som kom, många av dem skulle vara intressanta för oss i en rekryteringsprocess till vårt Trainee-program.”

Bengt Sareyko, Software Innovation, före detta VD