Gå med i Student Node

Hej!

Anna heter jag och jag har passion för din utveckling! Jag är ny skribent här hos Karriärstudenten :). Ungefär ett inlägg varannan vecka kan du räkna med att jag publicerar. Jag ser verkligen fram emot det här 😀 Mitt mål är ge dig massor med inspiration, tips och verktyg!

Om mig

Jag jobbar som egenföretagare inom ledarskap och hälsa och har ett gäng med projekt på gång inom exempelvis hälsofrämjande arbetsplatser och hur arbetsgivare ska jobba för att vara attraktiva för unga talanger samt vilken typ av ledarskap som yngre medarbetare behöver för att prestera. Tidigare har jag jobbat som utveckling och verksamhetschef hos ett fantastiskt företag som heter Ung Omsorg. Där var jag högsta chef för verksamheten och hade ansvar för över 1000 ungdomar. Har även varit projektledare hos Friskis och Svettis. Där ledde jag en integrationssatsning mellan SFI och Friskis. Min examen inom arbets och organisationspsykologi tog jag via Lunds universitet. Jag kan det här med att vara chef och utöva bra ledarskap.

Min passion är din utveckling

Utveckling är min absolut främsta drivkraft. Jag vill utveckla dig som individ och jag vill utveckla verksamheter. Jag brinner för att utveckla riktigt awesome arbetsplatser. Alla ska trivas och må bra på jobbet, det skapar nämligen en grym grund för prestation. Både du och din framtida arbetsgivare vill att du ska prestera och jobba med kvalité. För att du ska kunna möta de kraven behöver du också må bra.

Ny skribent, ämnen jag kommer fokusera på

Som ny skribent hos karriärstudenten kommer jag skriva en del om din väg till drömjobbet, exempelvis vilka förväntningar arbetsgivare har på dig som ung och ny i arbetslivet, hur du ska göra för att våga förverkliga dina arbetslivsdrömmar och vilka krav du ska ställa på en kommande arbetsgivare. Du kommer även få med dig många tips inom chefskap, ledarskap och hälsa.

Hör gärna av dig till mig

Som ny skribent vill jag veta vad du vill läsa om. Jag skulle älska om du hörde av dig till mig och önskade inlägg. Jag är otroligt mån om att ge inspiration kring just de ämnen som du känner att du vill veta mer om. Du når mig alltid genom att mejla mig på anna@ledarskaphalsa.se Eller ännu bättre, följ mig på instagram @beunstoppabl3 Om du hellre vill connecta via LinkedIn så hittar du mig här.

Make it happen!
//Anna

Gå med i Student Node